Links & Partners

Hieronder vindt u diverse links naar ander websites. Alle bedrijven waarnaar wij verwijzen zijn op een of andere manier zakelijke partners, en wij verzekeren u dat kwaliteit voorop staat.

Moons Ingenieurs Ingenieursbureau Moons is een bureau dat zich gespecialiseerd heeft in rioleringswerk. Alle mogelijke berekeningen, inventarisaties enz. zijn bij hen mogelijk. Ook is het bureau actief in de automatiserings-software. Veel inspectiebedrijven gebruiken software van dit bureau en ook zijn er veel gemeenten in Nederland die een of ander pakket van hen in huis hebben.
sewervision Sewer Vision BV is een dochter onderneming van Cues USA inc. en is gevestigd in Bunde nabij Maastricht. Het bedrijf is in heel Europa bekend om zijn levering van injectie apparatuur en materiaal, maar ook is Sewer Vision BV een verkoopagent van Ipek special TV inspectie apparatuur.
stichting_rioned Stichting Rioned is bij riolerend Nederland veelal bekend. Wat deze stichting allemaal doet is niet te beschrijven in dit korte tekstblok. Kijkt u zelf maar op hun website.
Vereniging Afvalbedrijven Van den Akker is al vanaf de oprichting lid van de Vereniging Afvalbedrijven, kortweg V.A. geheten. Deze branche vereniging heeft de afgelopen jaren al verschillende publicaties verzorgt op rioleringgebied in de breedste vorm. Ook heeft ze een eigen opleidingstraject voor rioolinspecteurs. Kijkt u eens rond op de website www.verenigingafvalbedrijven.nl
ibak-logo Ibak GmbH is onze andere leverancier van inspectieapparatuur. Het bedrijf is sterk op de markt in Duitsland maar ook in Nederland en andere landen zijn meerdere installaties actief. Enkele jaren geleden kwamen ze op de markt met de Panoramo-camera. Een totaal andere techniek waarvan sommige opdrachtgevers zijn gecharmeerd maar andere ook weer niet.
prokasro-logo Bij de firma Prokasro hebben wij onze nieuwe aanwinst gekocht. Een Robotfrees met alle bijbehorende equipement. Prokasro is zeer sterk op de wereldmarkt met deze installaties.