Nieuws

V.d. Akker BV cleaning & inspection services blijft constant bezig met vernieuwen van haar apparatuur zodat nieuwe technieken ook direct toegepast kunnen worden. Opdrachtgevers profiteren hiervan. Ze kunnen hier meteen gebruik van maken.

Een nieuwe techniek nog in ontwikkeling is het totaal digitaliseren van beelden op ’n manier zodat u zelf, met behulp van uw computer, door het riool kunt rijden. Revolutionair in zijn soort, stilstaan waar u het wilt en zichtbaar maken wat voor u van belang is.

Alle soorten technieken die nu reeds voor handen zijn hebben wij in huis. Spreekt men over digitale video, wij hebben het, heeft men het over het meten van voegwijdte-, helling- of hoekverdraaiingmeting met grote nauwkeurigheid dan is men bij ons aan het goede adres. Gegarandeerd dat wij voor u de oplossing hebben.

Wilt u de apparatuur in werking zien? Dat kan, mail ons uw adres met vraag en u krijgt een uitnodiging hiervoor. Indien gewenst komen wij zelfs bij u langs om te laten zien wat wij kunnen.

Verdere berichten

Nieuwe norm EN13508-2 / NEN3399 (2004)

De Europese norm (EN13508-2) is sinds 2004 van kracht voor Nederland.
In diverse commissies is deze norm voorbereid en nog altijd bestaan deze commissies om er voor te zorgen dat de norm ook actueel blijft. V.d. Akker BV cleaning & inspection services is ook lid van deze commissies zodat wij uit eerste hand de gegevens en veranderingen meekrijgen.

Op de website van Stichting Rioned kunt u nog meer informatie opvragen over deze norm en ook over alle andere zaken die met riolering te maken hebben. Bijvoorbeeld waarvoor er cursussen worden gegeven, waar symposia worden georganiseerd en waar collega’s informatie en berekeningen vandaan halen voor gebruik in hun eigen werkgebied.